Boeken bij K&C van Erik Soberon
Erik Soberon
Schilderijen
Levensloop
Boeken
K&C vzw
Gastenboek
 
Contact  
"Byzantijnse engelen" is een psychologische roman waarvan het verhaal zich ontrolt in de jaren dertig te Brugge rond de thema's afhankelijkheid en mededogen. Hoewel alle personages alleenstaanden zijn, maakt iedereen deel uit van een sociale omgeving die hun levensloop bepaalt. Wanneer een meisje zich ongewoon begint te gedragen, ontketent ze ongewild een reeks situaties die niemand nog in de hand heeft.††

ISBN 90-804-898-7-5†† 2004 -† 270 p††† verkoopprijs: 22 euro


Geborgen in de Bergen


"Geborgen in de Bergen" is geschreven voor mensen die weinig ervaring hebben met klimmen in het hooggebergte en eraan toe zijn om kennis te maken alpinisme. Het boek handelt niet over avontuurlijke beklimmingen op topniveau, maar beschrijft doorsnee beklimmingen. Ook aan het plannen, het materiaal en de voorbereiding wordt aandacht geschonken. Het verhaal speelt zich dus niet enkel op rots en ijs in het hooggebergte af, maar ook in valleien, dorpen en op weg naar de Alpen. Voorts wordt er in het boek kort uitgeweid over de geschiedenis van het alpinisme. 

ISBN 90-804-898-6-7   2003  -  145 p    verkoopprijs: 13 euro

Kind zijn op Reis


"Kind zijn op Reis" is een compilatie van reisverhalen naar aanleiding van korte reizen in binnen- en buitenland. Het geeft een beeld van het op-reis-zijn met een kind en beschrijft het wel en wee van gezinstrips. Als lezer wordt u meegenomen naar vijftien nabije bestemmingen en leert u daarbij ongetwijfeld enkele onbekende hoekjes kennen.

ISBN 90-804-898-5-9    2002  -  241 p       verkoopprijs: 16 euro

Dichtbij


 

"Dichtbij" is een bundeling van reisverhalen over twintig steden in BelgiŽ en de buurlanden. Elk verhaal is geschreven met aan­dacht voor details die de eigenheid van de plek belichten. Telkens wordt de historische achtergrond van de stad besproken en bevatten de reisverhalen waardevolle tips over beziens­waardig­heden. De auteur gaat echter veel verder dan het verstrekken van toeris­tische informatie, elk verhaal is immers ook het persoonlijke   relaas van een verblijf.

ISBN 90-804-898-3-2    2001  -  238 p      verkoopprijs: 15 euro

Eerste Stappen in Nepal


"Eerste Stappen in Nepal" is het relaas van een trek­­­­tocht naar het Langtang­gebergte. Reizigers die aan hun eerste bezoek toe zijn, vinden in het boek heel wat tips voor een aan­genamer trekking en verblijf. Doorwinterde Nepal-trekkers kunnen in het verhaal hun verste herinneringen opfrissen. In elk geval betekent het lezen van dit boek een reis naar Nepal.

ISBN 90-804-898-2-4    2000  -  151 p       verkoopprijs: 12 euro

Voor Eens en Altijd


"Voor eens en altijd" is het doorleefde relaas van een man die voor het eerst geconfronteerd wordt met de zwangerschap van zijn vrouw en de verwachting van de geboorte van een kind. Van dag tot dag volgen we de gevoelens van de betrokkenen en leven met hen mee. Het verhaal wisselt tussen de uur-tot-uur ervaringen van een nakende bevalling en de herinneringen aan de voorbije maanden van de zwangerschap. Tussendoor wordt er soms kort stilgestaan bij enkele medische feiten rond de ontwikkeling van de foetus in het lichaam van een vrouw.ISBN 90-804-898-1-6  1999  -  151 p    verkoopprijs: 12 euro


Supported by Happy Days & Powered by CenterALL & Hosted by SarrCom.com
Happy Days